drone

Folosite initial in domeniul militar, dronele au devenit in ziua de astazi gadgeturi moderne, cu utilizari multiple, folosite la scara larga. Evolutia tehnologica continua, precum si accesibilitatea lor, generata de scaderea constanta a pretului de achizitie, au transformat dronele in obiecte folosite in mod curent in domenii diverse.
 
Iar de la inaltime poti avea o alta perspectiva asupra incredibilului spectacol al vietii și iti poti dezlantui creativitatea.
 
Falcon Electronics comercializeaza drone din 2014, iar in portofoliul nostru gasesti modele de drone apartinand unor branduri cu traditie, recunoscute la nivel intenational, cum ar fi DJI si Parrot.
brand-uri reprezentate
comercializam produse performante apartinand unor branduri de renume mondial
DJI, Da-Jiang Innovations Science and Technology Co, lider incontestabil pe piata dronelor la nivel mondial, a fost infiintata in anul 2006. 

Creativitatea este esenta oricarui vis, iar DJI ofera instrumentele necesare pentru a aduce la viata ideile creative, printr-un angajament de neegalat pentru cercetare si dezvoltare, o cultura de inovare constanta, cu un accent pe transformarea tehnologiei complexe in dispozitive usor de utilizat.

Bazandu-se pe conceptul "forma urmeaza functia", produsele DJI combina tehnologia avansata cu modelele dinamice. 

Zborul devine mult mai sigur si controlul mult mai usor prin experienta oferita de liderul de piata, DJI.  Evitarea obstacolelor si recunoașterea subiectilor sunt aplicabile si pentru cele mai noi modele de drone, chiar daca acestea sunt la scara redusa. Modurile de zbor te ajuta sa iti explorezi limitele si sa manevrezi ușor dronele, dar in acelasi timp si sa captezi imagini memorabile. 
Parrot, companie de varf in domeniul inovatiei, infiintata in anul 1994, proiecteaza si comercializeaza drone civile pentru agreement si pentru profesionisti,  dispozitive interconectate cu focus pe audio si gradinarit si sisteme hands-free de ultima generatie pentru automobile.

Pentru a putea sa strapungi cerul la viteza maxima, pentru a te aventura in competitii și pentru acrobatii spectaculoase iti recomandam dronele Parrot. Folosind pachetele FPV de la Parrot experientele din timpul zborului devin de neuitat.

Iar in timpul zborului, doar de creativitate ai nevoie pentru a capta imagini surprinzatoare. Oriunde plecati in calatorie, nu uitati sa luati in bagaj si  drona Parrot!
Drone PRO
inovatie in tehnologie
Drone si minidrone
acrobații trăsnite și filme HD