sisteme de securitate si confort

Stim ca autovehiculul face parte din viata ta cotidiana si tocmai de aceea, este important sa il protejezi folosind un sistem de securitate auto.
 
In Romania sunt furate circa 5 masini in fiecare zi. In Bucuresti se estimeaza ca sunt sparte 6 masini zilnic. Hotii de catalizatoare dau tot mai multe lovituri. Zeci de soferi reclama furturile in fiecare saptamana. Romanii plecati in vacanta, in Grecia sau Bulgaria, reclama din ce in ce mai multe cazuri de spargeri auto.
Recomandarea Politiei Romane
De ce un sistem de securitate auto?
Un sistem de securitate auto este o investitie excelenta pentru siguranta autovehiculului, iar acesta poate sa previna vandalismul sau spargerea masinii, sa protejeze bunurile din interior, sa previna furtul masinii, sa te protejeze in caz de urgenta, respectiv sa iti ofere siguranta si confort.

 
Pe langa functiile clasice ce au ca principal rol protejarea autovehicului, sistemul de securitate auto poate include si alte functii cum ar fi: pornirea motorului de la distanta sau servicii de localizare, monitorizare si urmarire prin GPS.
Un sistem de securitate are rolul de a descuraja hotii si vandalii sau de a-i speria pe cei care ar intentiona sa incalce proprietatea privata. 

 
Un sistem de alarma este alcatuit dintr-un modul de control, denumit adesea “centrala”, o sirena care suna atunci cand este declansata, o antena pentru receptia comenzilor de la telecomanda, telecomenzi pentru controlul functiilor sistemului, senzori optionali pentru caracteristici cum ar fi: proximitate, ridicare sau impact, cablaje pentru conectarea tuturor componentelor.
De ce Viper?
Viper, un brand al companiei americane Directed Electronics a influentat decisiv industria pentru sisteme de securitate auto si pornirea motorului de la distanta, inca de la lansarea acestuia in 1989.  Directed Electronics, companie fondata in 1982, este cel mai mare producator de sisteme de securitate  si accesorii pentru masini din America de Nord, cu sediul central in California de Sud. Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Directed se numara Viper, Clifford, Avital, Automate, xPresskit, Python. 

#NimeniNuIndraznesteSaSeApropie este sloganul care defineste Viper si tehnologiile de ultima generatie care iti pot asigura protectie si securitate absoluta pentru masina ta, dar si confort personal.
 
Viper este brandul care a construit industria sistemelor de securitate auto si pornire motor de la distanta, niciun alt brand neindraznind sa se apropie.
La nivel mondial, Viper este lider, fiind cel mai bine vandut brand pentru sisteme de securitate auto și pornirea motorului de la distanta, pornind si protejand mai multe autovehicule in toata lumea, decat orice alta marca. Viper a creat categoria “Connected Cars” inca din 2009, odata cu lansarea Viper SmartStart in 2009: aplicatia care permite pornirea, localizarea si controlul masinii direct din smartphone.
Cu Viper pornesti, controlezi si localizezi masina, oriunde te-ai afla, direct din smartphone. Astfel, indiferent de unde te afli pe glob relativ la masina proprie, poti porni motorul si descuia usile. Mai mult, primesti informatii in timp real despre localizarea vehiculului, despre temperatura la bord si despre eventualele declansari ale sistemului de securitate. Aplicatia Viper SmartStart a ajuns deja la versiunea 5.4, are peste 3.000.000 de descarcari si poate fi folosita inclusiv prin intermediul ceasului inteligent de la Apple. Mai mult, garantia oferita de Viper pentru unitatea centrala este pe viata, respectiv pe toata durata de utilizare a autovehiculului.
Specialistii de la Viper s-au angajat sa fie prima alegere a clientilor pentru solutii de pornire a motorului de la distanta, sisteme de securitate, dar si tehnologii auto interconectate. Misiunea Viper, lider global in domeniu, este de a face viata clientilor sai mai sigura, mai confortabila si mai placuta, dar si de a invata mereu cum poate servi mai bine nevoile acestora.
brand-uri reprezentate
comercializam produse performante apartinand unor branduri de renume mondial
Viper, brandul care a construit industria sistemelor de securitate auto si pornire motor de la distanta, este sinonim cu siguranta si confortul potrivit stilului tau de viata modern.

Viper, un brand Directed Electronics, porneste si protejeaza mai multe autovehicule in toata lumea, decat orice alta marca. 
In ultimii 30 de ani, Directed Electronics a castigat peste 400 de premii ale industriei.

Viper a creat categoria “Connected Cars” inca din 2009, odata cu lansarea Viper Smart Start: aplicatia care permite pornirea, localizarea si controlul masinii direct din smartphone.
Directed Electronics, companie fondata in 1982 este un important producator de sisteme de securitate auto, senzori de parcare si accesorii pentru masini din America de Nord, cu sediul central in California de Sud. Misiunea Directed, lider global in acest domeniu, este de a ne face viata mai sigura si confortabila, dar si mai placuta.

In ultimii 30 de ani, Directed Electronics a castigat peste 400 de premii ale industriei. Printre brandurile cunoscute din portofoliul Directed se numara Viper, Clifford, Avital, Automate, xPresskit, Pytho.
Securitate & Pornire motor
mai multa siguranta si confort
Pornire motor de la distanta
propriul asistent pentru confort personal
Securitate (alarme auto si moto)
siguranta deplina pentru vehiculul tau
Module optionale securitate auto
protectie absoluta pentru masina ta
Accesorii securitate auto
ai la indemana propriile optiuni de control