Despre noi
Despre noi

Despre noi

Suntem unul dintre principalii jucatori ai pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru vehicule.

Cu o experienta pe piata de peste 28 de ani comercilalizam produse performante apartinand unor branduri de renume mondial. Suntem importator oficial in Romania pentru sistemele de securitate Viper, senzorii de parcare Directed, camerele auto DVR Nextbase si Kenwood, detectoarele de radar Genevo, Escort si Whistler, car kit-urile Parrot si Bury, statiile walkie-talkie Cobra si DeWalt, dronele DJI si Parrot, sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, in portofoliul nostru se gasesc echipamente multimedia si audio de la Sony, JVC si Kenwood.
brand-uri reprezentate
comercializăm produse performante aparținând unor branduri de renume mondial
In ultimii ani ne-am diversificat gama de solutii cu sisteme avansate de asistenta la conducere si solutii de conectivitate la computere de bord pentru vehicule, respectand in acelasi timp cerintele stricte ale OEM. Livram accesorii precum camera cu vedere frontala de 180°, sisteme de securitate, senzori de parcare spate si fata si camera integrata pentru bordul de bord pentru noul model Dacia Duster si solutii pentru modelele Captur, Clio, Master si Trafic Renault.
Avem forta de vanzari cu acoperire nationala si o structura operationala completa: logistica, achizitii, marketing, suport tehnic si service clienti. Operam si propria retea de puncte de vanzare in Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara si Iasi.
Avem o retea nationala de distributie, reteaua de parteneri B2B fiind formata din importatori si dealeri auto, magazine si ateliere auto specializate, retele de retail Altex, Media Galaxy si Auchan, dar si principalele magazine online: eMag, F64, cel.ro, evomag.
Pentru OEM, partenerii nostri strategici sunt Dacia Automobile (Romania), Alianta Renault (Franta), Ford (FCSD Germania).