senzori parcare

In ultimii ani, orasele mari din Romania au devenit tot mai aglomerate. Unele studii arata ca, in Bucuresti si Ilfov, spre exemplu, sunt aproape doua milioane de masini, iar locurile de parcare nu ajung nici macar pentru un sfert.

Parcarea in marile orase din tara noastra a devenit o provocare, fie ca esti un sofer experimentat sau esti abia la inceput.  A devenit tot mai grea gasirea unui loc de parcare, iar atunci cand gasim spatii inguste, nu avem siguranta ca masina ar putea fi parcata, fara a fi avariata.

Ce solutii avem?  Micsoram masina? Automobilele pliabile mainstream pot fi o solutie …. in viitor. Si atunci?  O varianta ar fi sa apelam la senzorii de parcare.
Multe masini vin deja din fabrica echipate cu senzori de parcare pe bara din spate sau camera marsarier.  Indiferent daca avem mai multa experienta la volan sau nu, pentru a putea parca in spatii mici, pe strazi inguste sau in zone urbane foarte aglomerate, uneori simtim nevoia unor “ochi” in plus. 

Un set de senzori care sa ne avertizeze cand ne apropiem mai mult de un obstacol, ne-ar ajuta sa fim mai relaxati in astfel de situatii. 

Astfel, putem evalua mult mai bine daca parcam in siguranta pe un loc potrivit sau trebuie sa cautam un alt spatiu - pentru a nu contribui la statistica oficiala care spune ca aproximativ 40% din accidentele usoare au loc in parcare.
Senzorii ne ajuta sa realizam o parcare rapida si eficienta a autovehiculului, scutindu-ne de timp pierdut si de nervi, dar mai ales de efectele nedorite ale unor posibile accidente.

In timp ce parcam, protejam pietonii, dar si ne ferim fde posibilele obstacole, indiferent de vizibilitate si conditii meteo. In acelasi timp ne protejam si masina de diverse avarieri prin lovire sau de zgarieturi. Fiecare parcare reusita cu ajutorul senzorilor de parcare previne cheltuielile nedorite la service, asigurator sau politie, precum si timpul pierdut in astfel de situatii. 

Avand in vedere toate situatiile de trafic cu care ne confruntam zilnic, consideram ca senzorii de parcare nu sunt un moft, ci o necesitate!

Speram ca te-am convins sa investesti intr-un sistem de senzori de parcare si iti recomandam sa vizitezi oferta de senzori Directed din portofoliul Falcon Electronics.
brand-uri reprezentate
comercializam produse performante apartinand unor branduri de renume mondial
Directed Electronics, companie fondata in 1982, este cel mai mare producator de sisteme de securitate  si accesorii pentru masini din America de Nord, cu sediul central in California de Sud. Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Directed se numara Viper, Clifford, Avital, Automate, xPresskit, Python.
 
Specialistii de la Directed  s-au angajat sa fie prima alegere a clientilor pentru solutii de pornire a motorului de la distanta, sisteme de securitate, dar si tehnologii auto interconectate. Misiunea Directed, lider global in domeniu, este de a face viata clientilor sai mai sigura, mai confortabila si mai placuta, dar si de a invata mereu cum poate servi mai bine nevoile acestora.
 
Senzorii de parcare de la Directed iti ofera siguranta si protectie, fara sa mai duci grija loviturilor si zgarieturilor atunci cand trebuie sa parchezi in spatii mici, cu vizibilitate redusa si in conditii meteo nefavorabile. Mai mult, ai precizie si performanta, sistemul calculand exact distanta pana la orice obstacol, indiferent de factorii atmosferici: ploaie, ninsoare sau ger. Instalarea se face fara riscuri de deterioare a masinii, nefiind necesara demontarea barei in vederea instalarii. Senzorii se potrivesc perfect cu orice masina, acestia  se pot monta chiar si pe barele atipice; mai mult, se pot vopsi in culoarea masinii.
Senzori de parcare
copilotul tau personal in jungla orasului
Accesorii senzori parcare
pentru un plus de confort si performanta