Istoric

Povestea noastra a inceput in 1996, cand Dan Cutui, fondatorul companiei, pe atunci un tanar pasionat de electronica auto, a convins Coca Cola sa echipeze 10 masini cu un sistem de securitate importat din Marea Britanie.
 
In urmatorii ani, in contextul unei piete dinamice, compania a crescut spectaculos. Cheia succesului intr-o piata unde modelele si sistemele evolueaza extrem de rapid? Am tinut intotdeauna pasul cu noile tehnologii si am oferit produse si servicii la standarde inalte de calitate.
 
A urmat incheierea unor contracte de reprezentare semnate de marii producatori de sisteme audio si de securitate auto din intreaga lume.
 
Performantele deosebite realizate de echipa noastra in comercializarea, instalarea si service-ul echipamentelor electronice auto au fost recunoscute prin obtinerea, timp de opt ani consecutiv, in perioada 1999 - 2006 a premiului "Distribuitorul anului" de la Directed Electronics Inc. USA.

Astazi, suntem este unul dintre principalii jucatori in distributia de sisteme de securitate si detectoare radar si unul dintre cei mai importanti distribuitori de sisteme de sonorizare si accesorii auto, oferind partenerilor si clientilor nostri acces la cele mai noi tehnologii.

2022

 • In 2022 am adaugat in portofoliul nostru detectoarele de radar produse de Genevo, liderul european actual pe segmentul detectoarelor de radar.

2020

 • Din 2020 am dezvoltat parteneriatul cu JVCKenwood si am preluat distributia pentru camerele DVR si sistemele multimedia Kenwood.

2019

 • In 2019 am incheiat un parteneriat cu producatorul britanic Nextbase, unul dintre cei mai importanti producatori de camere de bord din Europa, pentru a comercializa pe piata din Romania camerele auto de bord fabricate de acesta.

2018

 • In 2018, am lansat impreuna cu Parrot, in premiera la nivel local, dronele profesionale pentru agricultura.

 • Incepand cu anul 2018 am introdus in portofoliul nostru gama completa de detectoare de radar Whistler. In ultimii ani detectoarele au fost adaptate noilor tehnologii, Whistler fiind unul dintre cei mai importanti producatori din domeniul sistemelor electronice de ultima generatie si al sistemelor de detectare a radarelor.

2015

 • In 2015 am inceput livrarea primelor sale sisteme originale de alarma catre Grupul Renault, acestea fiind proiectate, testate si verificate de Falcon conform cerintelor centrului de inginerie al Renault. Colaborarea dintre compania noastra si gigantul auto francez a fost facilitata de profesionalismul si consecventa dovedite de noi in cei 10 ani de can eram furnizor Dacia pe segmentul senzorilor de parcare aftermarket.

 • Tot in 2015 am devinit partenerul liderului pe piata dronelor la nivel mondial, firma DJI.

2014

 • Doi ani mai tarziu, in 2014, Parrot, lider mondial pe piata dispozitivelor wireless pentru telefoane mobile, ne alegea drept partener in Romania.

2012

 • Din 2012 portofoliul nostru s-a extins prin semnarea parteneriatului cu JVC, unul din principalii producatori de echipamente audio si video la nivel mondial.

2010

 • In 2010 am inaugurat in Cluj-Napoca un showroom de prezentare si testare a produselor comercializate de noi, care dispune si de in atelier de montaj si service.

 • Tot in 2010, am lansat in Romania Viper SmartStart, interfata digitala de pornire a motorului din smartphone, produs care a castigar premiul „Cea mai buna inovatie” la CES 2010.

2008

 • In 2008 am lansat sistemele de navigatie Navon, devenind primul importator si distribuitor al marcii Navon pe piata romaneasca.

2007

 • In 2007 a urmat deschiderea unei filiale in Brasov, care asigura atat distributia si comercializarea produselor aflate in portofoliul companiei noastre, precum si montarea lor.

2006

 • In 2006 am incheiat un contract de parteneriat cu Cobra Electronics Corporation Inc. din Statele Unite in urma caruia am devenit unicul reprezentant autorizat in Romania al cunoscutei companii americane.

2005

 • In 2005 am incheiat un parteneriat after-sale cu Dacia, principalul producator de automobile din Romania.

2004

 • In 2004 am lansat in Timisoara cel de-al doilea centru specializat de accesorii destinate autoturismelor.

2003

 • In anul 2003 am inaugurat showroom-ul din Bulevardul Magheru (Bucuresti), primul showroom cu produse electronice auto din Romania.

1996

 • Povestea noastra a inceput in 1996, cand Dan Cutui, fondatorul companiei, pe atunci un tanar pasionat de electronica auto, a convins Coca Cola sa echipeze 10 masini cu un sistem de securitate importat din Marea Britanie.